Президентът (2012 – 2017) Росен Плевнелиев присъства на Годишната Аутсорсинг Конференция и церемонията по връчване на награди в хай-тек индустрията

На официална церемония в Бургас, Българската аутсорсинг асоциация (БАА) и Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) наградиха усилията и постиженията на българските фирми от сектора на изнесените услуги и ИТ сектора, инвеститорите и местните власти. Във второто издание на Innovations, Technology & Sourcing Awards бяха отличени успехът, бизнес развитието и лидерството в 10 категории - 4 основни за технологичния сектор и 2 обединяващи усилията на свързани бизнеси, местни власти и университети.

Росен Плевнелеив приветства участниците, организаторите и международното жури при откриването на церемонията и връчи първа награда в категория „ИТ проект на годината“.

В категорията – партньорството и осигуряването на най-добри условия за растеж на технологичния сектора – бе отличена София.

Бургас за втора поредна година грабва специална награда, като бе определен за „Най-динамично развиващ се технологичен град на годината“.

Варна спечели специалната награда „Технологичен град с най-голям потенциал за растеж в сектора“.

  • Начало
    • Новини
      • Президентът (2012 – 2017) Росен Плевнелиев присъства на Годишната Аутсорсинг Конференция и церемонията по връчване на награди в хай-тек индустрията