Новини от фондацията

Президентът (2012 – 2017) Росен Плевнелиев даде специална пресконференция, посветена на дейността си през първата година след края на  мандата. Събитието се състоя в неговия офис в София Тех Парк.

Президентът Росен Плевнелиев и председател на фондация „Решения за бъдещето“ участва в откриването на първата дигитална (не)конференция в България (The Digital Unconference 1.0).  

Събитието, на което присъстваха над 1000 участници, се проведе в София Тех Парк и бе организирано с партньорството на фондация „Решения за бъдещето“.

Снимка: Фондация "Фридрих Науман"

Президентът Росен Плевнелиев и председател на фондация „Решения за бъдещето“ участва в инициативата на фондация „Фридрих Науман“ „(Из)мечтай България – бъдещето на демокрацията в България“ в Американския университет в Благоевград.

Президентът (2012 – 2017) Росен Плевнелиев и председател на фондация "Решения за бъдещето" участва в конференция „Бъдещето на Европа“, организирана от фондация Конрад Аденауер в Берлин. Той бе приет като член на Европейския съвет по външна политика и участва в годишната среща на организацията.

Президентът Росен Плевнелиев, председател на фондация „Решения за бъдещето“ и д-р Милен Врабевски, председател на Фондация Българска Памет се срещнаха с ученици от селата Рибново и Кочан, област Благоевград.
 

Фондация Решения за бъдещето